27-04-2023

Rektörümüz, Teknofest elektrikli araç yarışına katılan takımlarımızı ziyaret etti

Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Teknofest kapsamında düzenlenen Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışları'na katılan Kocaeli Üniversitesi'nden TürkMekatronik ile Electricar kulüplerini ziyaret ederek, öğrencilerimizin tasarladığı araçlarda incelemelerde bulundu. Öğrencilerimizden araçlarıyla ilgili bilgi alan Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, yarışlarda öğrencilerimize başarılar diledi.

Yarışa katılan diğer üniversiteler ile liselerin stantlarını da gezip başarılar dileyen Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk'e Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yıldırım ile Rektör Danışmanı Prof. Dr. Levent Atalı eşlik etti.