24-04-2023

Rektörümüz, Siyasal Bilgiler Fakültesi’ni ziyaret etti

Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, okul ziyaretleri kapsamında Siyasal Bilgiler Fakültesi’ni ziyaret etti.

Ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk'e, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yıldırım, Prof. Dr. Elif Öğüt ve Genel Sekreter Doç. Dr. Mustafa Eren eşlik etti. Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde ilk olarak bölümleri gezen Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Dekan Prof. Dr. Recep Tarı’dan fakültenin durumu ile ilgili bilgi aldı.

Siyasal Bilgiler Fakültesi toplantı salonunda bölüm başkanlarının katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda ise fakülte kapsamında yürütülen proje ve çalışmalar ile ilgili bilgiler alan Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, bölümlerin talep ve isteklerini dinledi.