19-04-2023

Sektör öncüleri turizm öğrencileri ile buluştu

Kocaeli Üniversitesi Turizm Fakültesi, Turizm Haftası kapsamında "Kariyer ve İstihdam" temasıyla bu yıl ikincisi düzenlenen "Sektör Öncüleri Turizm Öğrencileri ile Buluşuyor II" adlı panel gerçekleştirildi.

17.04.2023 tarihinde çevrim içi olarak gerçekleştirilen panele, Turizm Fakültesi öğretim üyeleri ve öğrencileri yoğun ilgi gösterdi. Moderatörlüğünü Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emrah Özkul’un üstlendiği panelde, konuk olarak katılım gösteren Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürü Fatih Taşdelen, Kefaluka Resort Hotel Yönetim Kurulu Üyesi Serap Ekşi, Calisto Hotel Cunda Genel Müdürü Hakan Balcan ve Yeşildağlar Restoranları İşletme Sahibi Erkan Yeşildağ alandaki tecrübelerini, çalışmalarını, kariyer sürecinde dikkat edilmesi gerekenleri ve turizmde istihdam açısından mevcut duruma ilişkin konuları öğrencilere aktardılar.

Panel öğretim üyeleri ve öğrencilerin soru-cevap bölümü ile sona erdi.