Haberler

 Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

18-04-2023

KOÜ’de bayramlaşma töreni yapıldı

Kocaeli Üniversitesi Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde bugün (18.04.2023) "Bayramlaşma Töreni" yapıldı.

 

Bayramlaşma törenine Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ercüment Çiftçi ile Prof. Dr. Elif Öğüt, Genel Sekreter Doç. Dr. Mustafa Eren, dekanlar, müdürler, akademisyenler, genel sekreter yardımcıları, daire başkanları ile çok sayıda idari personel katıldı.

 

Törende akademik ve idari personelin tek tek bayramını kutlayan Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, “Ramazan ayı boyunca, manevi değerlerimize daha çok bağlanarak, birlik ve beraberliğimizi güçlendirerek, oruç tutarak ve ibadetlerimizi yerine getirerek geçirdiğimiz günlerin neredeyse sonuna geldik. Önümüzdeki günlerde de Ramazan Bayramı'nın coşkusunu ve sevincini hep birlikte yaşıyor olacağız.

 

Bu mübarek bayramın, ülkemiz ve tüm İslam aleminin birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekişmesini, huzur ve barışın tesisine vesile olmasını diliyorum. Ramazan ayı boyunca her türlü olumsuzlukların üstesinden gelerek, birlik ve beraberlik içinde huzurlu bir şekilde bayrama ulaşmamız, bizlere şükretmek ve sevinmek için bir fırsat sunuyor.” Diyerek

 

Bu vesileyle, Kocaeli Üniversitesi ailesi olarak, tüm öğrencilerimizin, öğretim elemanlarımızın, idari personelimizin ve tüm çalışanlarımızın Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutlar, sağlık, mutluluk ve başarılarla dolu günler dilerim. Bayramınız kutlu olsun.” dedi.

 

Bayramlaşma töreni, aile fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi