Haberler

 Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

14-04-2023

KOÜ’lü akademisyenler Bologna’da Erasmus+ proje toplantısına katıldılar

Kocaeli Üniversitesi akademisyenleri, Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Erasmus+ Programı Ana Eylem 2 Mesleki Eğitim Alanında Stratejik Ortaklıklar tarafından desteklenen “Restorasyon Alanında Çalışanlar İçin Avrupa Eğitim Müfredatı (RE-VET)” projesinin ara toplantısına katıldı.

 

Kocaeli Üniversitesi’ni temsilen Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü öğretim üyeleri Doç. Dr. Nurdan Kuban ve Doç. Dr. Emre Kishalı’nın katılım sağladığı toplantı Bologna Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Toplantıda, restorasyon alanında çalışan işçilerin mesleki becerilerinin gelişimine katkıda bulunmak için hazırlanmakta olan eğitim müfredatı kapsamında oluşturulan 10 ünitenin içerikleri ve kapsamı tartışılmıştır.

 

Uluslararası toplantıya Kocaeli Üniversitesi yanı sıra ülkemizden İstanbul Valiliği ile İstanbul Teknik Üniversitesi, İtalya Bologna Üniversitesi, Slovenya Ljubljana Üniversitesi, İskoçya Strathclyde Üniversitesi ve İspanya INFODEF kurumlarından uzmanlar ve akademisyenler katılım sağladı.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi