Haberler

 Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

13-04-2023

Üniversitemizdeki uluslararası öğrenciler iftarda bir araya geldi

Üniversitemizde öğrenim hayatlarını sürdüren uluslararası öğrenciler için  iftar yemeği düzenlendi.

 

Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ercüment Çiftçi, Prof. Dr. Mehmet Yıldırım, Prof. Dr. Elif Öğüt Genel Sekreter Doç. Dr. Mustafa Eren, Egitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Elif Çelebi Öncü, Genel Sekreter Yardımcısı Aykut Ülkeok, Dil Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Dilek Fidan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yetkilileri,  akademisyenler ile daire başkanlarının katılımlarıyla gerçekleşen iftar yemeğine, dünyanın farklı ülkelerinden gelen ve üniversitemizin farklı bölümlerinde okuyan uluslararası öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

 

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi Sosyal Tesisler Kardelen Salonu'nda düzenlenen iftar yemeğinde konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, bizden birisiniz diye seslendiği uluslararası öğrencilerimize Kocaeli Üniversitesi'nin kardeşliğin, barışın hakim olduğu bir üniversite olduğunu söyledi. Her ne kadar farklı ülkelerden gelmiş olsalar da kendilerini evlerinde hissetmeleri gerektiğine vurgu yapan Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, iftar sonrası öğrencilerle bire bir sohbet ederek bir istekleri, bir sorunları olup olmadığını sordu.

 

Uluslararası öğrenciler tarafından yoğun ilgi gören Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, onlardan gelen fotoğraf isteklerini de geri çevirmedi. İftar yemeği bol bol çekilen hatıra fotoğrafları ardından sona erdi.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi