12-04-2023

"Depremin Sosyo - Ekonomik Etkileri" Paneli Düzenlendi

Kocaeli Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi tarafından “Depremin Sosyo - Ekonomik Etkileri” başlıklı panel düzenlendi.

Moderatörülüğünü Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recep Tarı’nın yaptığı panel, Prof Dr. Ayhan Orhan, Prof. Dr. İrfan Kaya Ülger, Doç. Dr. Örgen  Uğurlu Ortaç ve Dr. Ömer  Ceylan’ın konuşmalarıyla gerçekleştirildi.

Kocaeli Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recep Tarı, Genel Sekreter Doç. Dr. Mustafa Eren, akademisyen ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilen panelde; depremin 1. ve 2. etkileri, depremin ekonomiye, uluslararası ilişkilere, kentleşmeye ve istihdama etkileri değerlendirip, deprem bölgesinin ekonomik göstergeleri konuşuldu.

Panel, katılımcıların sorularının yanıtlanması üzerine sona erdi.

Muhabir: Elif Çetinkaya – Dilara Diktaş (BHİ)