11-04-2023

Kocaeli Üniversitesi Turizm Fakültesi’nde “Turizm İşletmelerinde İletişim ve Erişilebilirlik” adlı çevrim içi etkinlik düzenlendi

Engelli Bakım, Rehabilitasyon, İletişim ve Erişilebilirlik Uzmanı Adem Kuyumcu’nun konuk olduğu “Turizm İşletmelerinde İletişim ve Erişilebilirlik” adlı etkinlik 06.04.2023 tarihinde Microsoft Teams üzerinden gerçekleştirilmiştir.

Turizm Fakültesi öğretim üyeleri ve öğrencilerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, Adem Kuyumcu Türkiye’de ve dünyada engellilerin sayısal verileri, engellilerle iletişimde doğru sanılan yanlışlar, engelsiz turizm yaklaşımı ve turizm işletmelerinde erişilebilirlik konularında bilgilendirmelerde bulunmuştur. Etkinlik, öğretim üyeleri ve öğrencilerin soru-cevap bölümü ile sona ermiştir.