Haberler

 Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

10-04-2023

Münih Eğitim Ateşesi’nden öğrencilerimize kariyer eğitim önerileri

Kocaeli Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (KAGEM) tarafından düzenlenen “Uluslararası Kariyer Eğitim Fırsatları” konulu etkinlik Münih Eğitim Ateşesi Dr. Akın Deveci’nin katılımı ile gerçekleştirildi.

 

Kocaeli Üniversitesi KAGEM tarafından, üniversite öğrencilerinin kariyer planlamalarında yardımcı olmak ve farkındalık oluşturabilmek adına çeşitli seminerler düzenleniyor. Bu kapsamda düzenlenen son seminerin konuğu Kocaeli Üniversitesi’nde uzun süre öğretim üyeliği yapmış ve şu an da Münih Eğitim Ateşesi olarak görevini sürdüren Dr. Akın Deveci oldu. Kocaeli Üniversitesi KAGEM Müdürü Doç. Dr. Bilsen Bilgili’nin moderatörlüğünü yaptığı seminere öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

 

Selamlama konuşmasını KAGEM Müdürü Doç. Dr. Bilsen Bilgili’nin yaptığı ve Münih Eğitim Ateşesi Dr. Akın Deveci’nin özgeçmişini aktardığı seminerde; Dr. Akın Deveci de öğrencilere çeşitli tavsiyelerde bulundu. Yurtdışı kariyer planlama noktasında neler yapmak gerektiğini aktaran Dr. Akın Deveci, yurtdışına geldikten sonra da nasıl bir yol izlenmesi konusunda görüşlerini paylaştı.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi