Haberler

 Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

06-04-2023

KOÜ ile KTO arasında protokol imzalandı

Kocaeli Üniversitesi ve Körfez Ticaret Odası arasında işbirliklerini geliştirmek ve deprem konulu faaliyetler gerçekleştirmek amacıyla işbirliği protokolü imzalandı.

 

Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen protokol törenine, Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, Genel Sekreter Doç. Dr. Mustafa Eren, Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Faruk Çelik, İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mücahit Opan, Jeofizik Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Fadime Sertçelik, Endüstri Mühendisliği Dr. Öğr. Üyesi Mehlika Kocabaş Akay ile Körfez Ticaret Odası yönetim kurulu üyeleri katılım sağladı.

 

Kocaeli Üniversitesi ve Körfez Ticaret Odası, karşılıklı işbirliğini ve ortak anlayışı teşvik etmek ve geliştirmek, deprem konusunda çeşitli çalışmalar gerçekleştirmek eğitsel ve sektörel işbirliğinde bulunmak amacıyla imzalanan protokolü, üniversitemiz adına Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Körfez Ticaret Odası adına ise Başkan Recep Öztürk imzaladı.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi