05-04-2023

Rektörümüz, Kartepe Atçılık MYO'yu ziyaret etti

Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, okul ziyaretleri kapsamında Kartepe Atçılık MYO'yu ziyaret etti.

Ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk'e, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yıldırım, Prof. Dr. Elif Öğüt, Genel Sekreter Doç. Dr. Mustafa Eren ve Rektör Danışmanı Prof. Dr. Levent Atalı eşlik etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Kartepe Atçılık MYO'da atlarla karşılandı. Kartepe Atçılık MYO'daki hipoterapi merkezi ile atların bulunduğu ahır bölgesini gezen Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Kartepe Atçılık MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Erdener Balıkçı'dan bilgi aldı. Kartepe Atçılık MYO'nun kuruluşundan bugünlere gelmesinde Dr. Öğr. Üyesi Erdener Balıkçı'nın ve ekibinin büyük payı olduğunu ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, toplumdaki görünürlüğümüzün artması, topluma yönelik işbirlikleri yapılması noktasında Kartepe Atçılık MYO'nun önemli olduğunu vurguladı.