Haberler

 Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

05-04-2023

Rektörümüz, Uzunçiftlik Nuh Çimento MYO'yu ziyaret etti

Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, okul ziyaretleri kapsamında Uzunçiftlik Nuh Çimento MYO'yu ziyaret etti.

 

Ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk'e, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yıldırım, Prof. Dr. Elif Öğüt, Genel Sekreter Doç. Dr. Mustafa Eren ve Rektör Danışmanı Prof. Dr. Levent Atalı eşlik etti. Uzunçiftlik Nuh Çimento MYO Müdürü Prof. Dr. Engin Özdemir ile MYO öğretim üyeleri ziyaret kapsamında akademik kadroların durumu, eğitim öğretim yılı istatistikleri, fiziki olanaklar ve yürütülen projeler ile ilgili bilgiler verdi.

 

Akademisyenlere seslenen Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Uzunçiftlik Nuh Çimento MYO'nun örnek bir okul olduğunu ve burada yürütülen çalışmalar ve projelerin üniversitemize önemli katkılar sunduğunu ifade etti. Kocaeli Üniversitesi’nin araştırma üniversitesi olma yolundaki hedeflerini aktaran Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, 'Araştırma Üniversitesi olma hedefimizi başarabilmek adına birlikte çalışmalıyız.' dedi.

 

Yapılan toplantı ardından Uzunçiftlik Nuh Çimento MYO'daki laboratuvarları gezen Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, laboratuvarlarda yürütülen çalışmalar ile ilgili öğretim üyelerinden bilgi aldı.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi