05-04-2023

Koü Kagem ve Turkcell Global Bilgi Şirketi ile Çevrim İçi Sunum Gerçekleştirildi

Kocaeli Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (KAGEM) Müdürü Doç. Dr. Bilsen Bilgili’nin moderatörlüğünde, Turkcell Global Bilgi şirketi ile çevrim içi bir sunum gerçekleştirildi.

Düzenlenen çevrim içi sunuma, Turkcell Global Bilgi Şirketi’nin Resmi İlişkiler Yöneticisi Memduh Çolak, Uygulama Geliştirme Operasyonları Uzmanı Muhammed Salih Karaca, Ses teknolojileri Birim Yöneticisi Tekin Altun katılım gösterdiler.

Çevrim içi sunumda, Memduh Çolak, üniversite hayatında kariyer gelişimi, Techno Camp 2023 ve Turkcell Global Bilgi şirketi, Muhammed Salih Karaca, Techno Camp ve Tekin Altun, Dünya’daki ve Türkiye’deki IT trendleri hakkındaki bilgilerini katılımcılara aktardılar. Sunum, katılımcıların sorularının yanıtlanmasıyla sona erdi.