05-04-2023

KOÜ ile TED Koleji arasında eğitim işbirliği

Kocaeli Üniversitesi ile TED Kocaeli Koleji arasında imzalanan Sosyal ve Bilimsel İşbirliği Protokolü kapsamında üniversitemiz personelinin çocuklarına yönelik eğitim indirimi uygulanacak.

Kocaeli Üniversitesi Rektörlük makamında yapılan protokolü üniversitemiz adına Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yıldırım ile TED Kocaeli adına ise Genel Müdürü Nilgün Çelebi imzaladı. Kocaeli Üniversitesi ile TED Kocaeli Koleji arasında daha önce imzalanan Sosyal ve Bilimsel İşbirliği Protokolü kapsamında geliştirilen ek protokol ile üniversitemiz ve üniversitemiz iştiraklerinde çalışmakta olan akademisyen ve idari personelin çocuklarına birinci indirimli kayıt dönemi eğitim ücretleri üzerinden %12 oranında indirim uygulanacaktır.