Haberler

 Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

13-06-2023

Mühendislik Fakültesi Mezuniyet Töreni

Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi 2022-2023 Akademik Yılı mezuniyet töreni Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.

 

Mühendislik Fakültesi mezuniyet törenine Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk,  Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yıldırım, Prof. Dr. Elif Öğüt, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlhan Tekin Öztürk, Genel Sekreter Doç. Dr. Mustafa Eren, dekan yardımcıları, bölüm başkanları, akademik ve idari personel yanı sıra mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

 

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan törenin açılış konuşmalarında Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlhan Tekin Öztürk, mezun olan öğrencilere gelecek hedeflerinde başarılar dilerken öğrenciler adına ise Harita Mühendisliği Bölümü'nden Haşim Yılmaz teşekkür konuşmalarını gerçekleştirdi.

 

Mezun öğrencileri ve ailelerini kutlayan Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk ise, Mühendislik, teknolojinin ve bilimin en güçlü kollarından biridir. Bu alanda çalışmak, toplumun ihtiyaçlarını karşılamak, sorunlara çözüm bulmak için büyük bir sorumluluk gereklidir. Sizler, mühendislik eğitimi almış olarak, bu sorumluluğu taşıyacak ve topluma katkıda bulunacaksınız. Ülkemizin ve dünyanın karşılaştığı sorunlara sürdürülebilir ve yenilikçi çözümler getireceğinizden hiç şüphem yok. Mezuniyet, yeni bir başlangıç demektir. Şimdi önünüzde geniş bir dünya var ve kendi izlerinizi bırakma fırsatınız da doğuyor. Ancak, unutmayın ki başarı, sadece kendi başarınız değil, aynı zamanda etrafınızdaki insanların da başarısıdır.

 

Bilgisayar Mühendisliği, Çevre Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Harita Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği, Jeofizik Mühendisliği, Jeoloji Mühendisliği, Kimya Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği ile Metalurji ve Malzeme Mühendisliği bölümlerinden öğrencilerin mezuniyet heyecanı yaşadığı törende, mezun olan öğrenciler anı belgelerini öğretim elemanlarından teslim aldı. Tören, öğrencilerin kep atması ile sona erdi.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi