Haberler

 Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

02-06-2023

Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Mezuniyet Töreni

Kocaeli Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi 2022-2023 Akademik Yılı mezuniyet töreni Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.

 

Mimarlık ve Tasarım Fakültesi'nin mezuniyet törenine, Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oya Şenyurt, akademik ve idari personelin yanı sıra mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

 

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan törenin açılış konuşmasında Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oya Şenyurt mezun olan öğrencilere gelecek hedeflerinde başarılar diledi. Öğrenciler adına ise İç Mimarlık Bölümü'nden Ece Ongur, Mimarlık Bölümü'nden ise Dilara Üreyil teşekkür konuşması gerçekleştirdiler.

 

Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk ise, “Sizler, geleceği inşa edecek olan mimarlar ve iç mimarlar olarak büyük bir sorumluluğu omuzlarınızda taşıyacaksınız. Gelecekteki kariyerinizde başarı elde etmek için azimle çalışmanız gerekecek. İşinizde mükemmeli arayacak, yaratıcılığınızı sınırları zorlayarak kullanacak ve insanların yaşam kalitesini iyileştirecek çözümler üreteceksiniz. İnşa ettiğiniz yapılar ve tasarımlar, insanların yaşamlarına değer katacak ve toplumun gelişimine katkı sağlayacaktır. Sizler artık mimar ve tasarımcılarsınız. Hepinizi tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum. Atatürk'ün sözlerinde ifade ettiği gibi, cesaretiniz, terbiyeniz ve irfanınızla insanlık meziyetini temsil edeceğinize inanıyorum. Başarılarınızın sürmesini ve hayallerinizi gerçekleştirmenizi dilerim.” dedi.

 

Mimarlık ve Tasarım Fakültesi öğrencilerinden oluşan grubun söylediği konser ile eğlenen mezunlara anı belgelerini Dekan Prof. Dr. Oya Şenyurt’tan aldı. Tören, öğrencilerin kep atması ile sona erdi.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi