Haberler

 Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

31-05-2023

Üniversitemizde Genç Ofis açıldı

Kocaeli Üniversitesi ile Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında, üniversitemizde ‘Genç Ofis’ açıldı.

 

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi Sosyal Tesisler’de bulunan Genç Ofis açılışı, Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk’ün katılımıyla gerçekleşti. Açılışta Gençlik ve Spor İl Müdürü Gökhan Yavaşer, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kürşad Sertbaş, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Levent Atalı, KAGEM Müdürü Doç. Dr. Bilsen Bilgili, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri ile öğrencilerimiz yer aldı.

 

Kocaeli Üniversitesi öğrencileri yanı sıra akademik ve idari personelin eğitsel, kültürel, gönüllülük ve sportif faaliyetlerinin geliştirilmesi; bağımlılıkla mücadele, sosyal sorumluluk ve gönüllülük algılarının güçlendirilmesinin yanı sıra gençlerin yükseköğrenimleri sürecinde almış oldukları eğitimle birlikte kişisel kapasite gelişimlerine katkı sağlanması ve desteklenmesi amacıyla kurulan ‘Genç Ofis’te incelemelerde bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, gençlerle sohbet etti.

 

Genç Ofis içerisinde yer alan aktivitelere üniversitemiz gençleriyle birlikte katılan Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, üniversitemize böylesine bir merkez kazandırıldığı için mutluluk duyduğunu ve Genç Ofisin oluşturulmasına destek veren Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne teşekkür etti.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi