Haberler

 Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

31-05-2023

İsmak Group ve Kocaeli Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi arasında işbirliği protokolü imzalandı

Üniversite & Sanayi işbirliklerinin artırılması adına sektörde Ar-Ge faaliyetlerine önem veren kuruluşlarla akademisyenlerimizin bir araya gelmesine olanak tanıyan faaliyetler tüm hızıyla devam ediyor.

 

Kocaeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Teknoloji Transfer Ofisi Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Elif Öğüt ve İsmak Group Fabrika Direktörü Sn. Göktuğ Tüfekçi’nin imzaladığı protokol kapsamında yapılabilecek çalışmalara dair karşılıklı bilgiler paylaşıldı.

 

Toplantıda İsmak Group Pls. Enj. Üretim Müdürü Hakan Sanbay, Ar-Ge Donanım Tasarım Mühendisi Vehbi Yazıcı, Ar-Ge Test Mühendisi Emrah Erten, KOÜ Teknoloji Fakültesi öğretim üyeleri Prof. Dr. Engin Özdemir, Doç. Dr. Ali Türkcan, Mühendislik Fakültesi öğretim üyeleri Prof. Dr. Ayşe Aytaç, Prof. Dr. Armağan Arıcı, KOÜ TTO Müdürü Doç. Dr. Mihriban Civan ile KOÜ TTO ekibinden Dr. Ahmet Şen ve Dr. Bahar Kutluk hazır bulundu.

 

Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğü’nde gerçekleşen toplantının ardından Kimya Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği ile Otomotiv Mühendisliği bölümlerindeki araştırma laboratuvarları ziyaret edildi.

 

Üniversitemizin araştırma kapasitesi ve İsmak Group Ar-Ge vizyonunun yeni projelerle bir araya gelmesi için geliştirilecek tüm süreçlerde KOÜ TTO’nun ara yüz olarak katkı sunacağı alanlara dair bilgilendirme yapıldı.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi