30-05-2023

Kocaeli Arkeometri Çalışmaları Sempozyumu

Kocaeli Arkeometri Çalışmaları Sempozyumu 25 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirildi.

Kocaeli Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Füsun Tülek tarafından düzenlenen ve tüm gün süren etkinlik, Fen Edebiyat Fakültesi konferans salonunda düzenlendi.

Sempozyuma davetli konuşmacı olarak Prof. Dr. Asuman G. Türkmenoğlu, Mühendislik Fakültesi Metalurji ve Malzeme Mühendisi bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hakan Atapek, Güzel Sanatlar Fakültesi TKVK ve Onarım Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Üftade Muşkara ve Arkeoloji Bölümü Öğretim Üyeleri Prof. Dr. A. Tuba Ökse, Prof. Dr. Füsun Tülek ve Öğr. Gör. Dr. Ayşin Konak sunumları ile katkıda bulunurken, misafirler ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.