29-05-2023

Rektörümüz, Yabancı Diller Yüksekokulu'nu ziyaret etti

Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, okul ziyaretleri kapsamında Yabancı Diller Yüksekokulu'nu ziyaret etti.

Ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk'e, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yıldırım ve Genel Sekreter Doç. Dr. Mustafa Eren eşlik etti.

Körfez Yerleşkesinde bulunan Yabancı Diller Yüksekokulu'nda incelemelerde bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Yüksekokul öğretim elemanlarıyla toplantıda bir araya geldi. Toplantıda konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, üniversitemizin en değerli birimlerinden bir tanesinin Yabancı Diller Yüksekokulu olduğuna vurgu yaptı. Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, 'Yabancı Diller Yüksekokulu, hem yabancı dil öğretimi konusunda uzmanlaşmış öğretim üyelerinin bir araya geldiği bir platform, hem de öğrencilerin dil becerilerini geliştirebilecekleri bir merkezdir. Yabancı Diller Yüksekokulu, üniversitemizin uluslararasılaşma stratejisine önemli bir katkıda bulunmaktadır. Sizlere yaptığınız fedakârca çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ederim. Öğrencilerimizin başarısı için gösterdiğiniz çaba ve özveri takdire şayandır. Yabancı Diller Yüksekokulu olarak, dil öğrenimi ve kültürel anlayışın yayılmasında önemli bir rol üstleniyorsunuz. Sizlerin rehberliğinde yetişen öğrencilerimiz, gelecekteki kariyerlerinde ve hayatlarında büyük başarılara imza atacaklarına inancım tamdır.' dedi.