29-05-2023

Rektörümüz, Ali Rıza Veziroğlu MYO'yu ziyaret etti

Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, okul ziyaretleri kapsamında Ali Rıza Veziroğlu MYO'yu ziyaret etti.

Ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk'e, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yıldırım ve Genel Sekreter Doç. Dr. Mustafa Eren eşlik etti.

Körfez Yerleşkesinde bulunan Ali Rıza Veziroğlu MYO'da incelemelerde bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, MYO öğretim üyeleriyle toplantıda bir araya geldi. Toplantıda konuşan ve meslek yüksekokullarının önemine değinen Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, 'Kocaeli Üniversitesi Meslek Yüksekokulları endüstriyel kalkınma ve yenilik konularında öncü bir kurum olarak bölge ekonomisine büyük katkı sağlamaktadır. Meslek yüksekokulları, üniversitemizdeki eğitim-öğretim faaliyetlerinin önemli bir parçasıdır. Meslek yüksekokulları, öğrencilerimizin iş dünyasına hazırlanmalarında önemli bir role sahiptir. Sizler, öğrencilerimizin iş hayatındaki başarıları için büyük bir sorumluluk altındasınız." dedi.