29-05-2023

Eğitim Fakültesi’nde  “Erasmus+ Programı Yükseköğretim Alanı KA220 2021 Projeleri Ara Dönem Toplantısı” Gerçekleşti

Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Merkezi Başkanlığı Türkiye Ulusal Ajansı tarafından 2021 KA220 Projeleri Ara Dönem Toplantısı Kocaeli Üniversitesi Eğitim Fakültesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşmasında Kocaeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yıldırım, Kocaeli Üniversitesi hakkında tanıtıcı bilgilere yer verdi. Türkiye Ulusal Ajans Uzmanları tarafından sunumlar yapıldı. İstanbul, Gazi, Ankara, Marmara, Uludağ, Çanakkale Onsekiz Mart, Pamukkale, Selçuk, İstinye, Osmaniye Korkut Ata, Kocaeli, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi gibi çeşitli üniversitelerden 37 katılımcı ile gerçekleştirilen toplantıda, proje ara raporlarının hazırlanması, hibe sözleşmeleri ve proje sonuç platformları ile ilgili detaylı bilgi paylaşımı gerçekleştirildi. Toplantı Ulusal Ajans temsilcilerinin bütçe yönetimi ve final raporlarına ilişkin bilgilendirmeleri ve soru cevap bölümü ile tamamlandı.