Haberler

 Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

27-05-2023

Üniversitemiz, denizcilik sektörü temsilcileriyle bir araya geldi

Kocaeli Üniversitesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Mustafa Eren ile Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Soner Esmer, Deniz Ticaret Odası Mayıs ayı Meclis Toplantısına katıldı. Toplantıda üniversitemiz ile denizcilik sektörü arasında yapılabilecek işbirlikleri üzerine görüşmelerde bulunuldu.

 

Kocaeli Deniz Ticaret Odası Mayıs ayı Meclis toplantısı, Vefa At Çiftliğinde gerçekleştirildi. Kocaeli Üniversitesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Mustafa Eren ile Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Soner Esmer, Mayıs ayı Meclis toplantısına konuşmacı olarak katıldı. Ticaret Odası Şube Başkanı Vedat Doğusel ve Meclis Başkanı İbrahim Aracı'nın ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya Kocaeli Vali Yardımcısı İsmail Gültekin de katılım gösterdi.

 

Deniz Ticaret Odası Mayıs ayı Meclis toplantısında konuşan Kocaeli Üniversitesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Mustafa Eren, Kocaeli'nin geçmişten bugüne denizcilik sektörü için büyük önemi olduğuna vurgu yaptı. Kocaeli Üniversitesi ile denizcilik sektörü arasında işbirliklerinin güçlendirilmesinin sadece kentimize değil ülkemize de büyük fayda sağlayacağına değinen Doç. Dr. Mustafa Eren, Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk'ün de bu konuya büyük önem verdiğine dikkat çekti.

 

Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Soner Esmer'in de bir sunum gerçekleştirdiği Deniz Ticaret Odası Mayıs ayı Meclis toplantısında, üniversitemiz ile denizcilik sektörü arasında işbirlikleri geliştirmeye yönelik fikir alışverişinde bulunuldu.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi