26-05-2023

Thundervolt, TOGG ile yan yana

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin İzmit Kent Meydanı'nda organize ettiği 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerinde Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik Mühendisliği öğrencilerinin tasarladığı Elektrikli araç sergilendi.

Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk'ün de öğrencileri ve araçlarını ziyaret ettiği etkinlikte, Elektricar kulübünün aracı Thundervolt, TOGG ile yan yana geldi. Etkinlik kapsamında sergilenen Thundervolt, vatandaşlarımız tarafından yoğun ilgi görürken, elektrik motorunu kendilerinin tasarladığı ve hem katıldıkları Teknofestte başarılı sonuçlar elde eden hem de geçmişte Yerli Ödül alan elektrikli araç Thundervolt, üniversitemizin de gururu oldu.