26-05-2023

"Hesaplamalı Malzeme Bilimi Uygulamaları" paneli düzenlendi

Kocaeli Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği bölümü tarafından  düzenlenen, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Ersoy Erişir'in moderatörlüğünde "Hesaplamalı Malzeme Bilimi Uygulamaları" paneli gerçekleştirildi.

Panel, Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı'nın okunması ile başlayıp Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Elif Öğüt, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlhan Tekin Öztürk ve Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Muharrem Yılmaz'ın açılış konuşmasıyla devam etti.

Panele konuşmacı olarak katılan, GTOT Genel Müdürü Yağız Akyıldız, TAI Eklemeli İmalat Müdürü Remzi Ecmel Ece, TÜBİTAK MAM Uzman Araştırmacı Ömür Can Odabaş, BORÇELİK Ar-Ge Test Merkezi Birim Yöneticisi Emin Tamer, ONATUS İş Geliştirme Direktörü Onur Öztürk katılımcıları hesaplamalı malzeme bilimi uygulamaları hakkında bilgilendirip sorularını cevapladılar.

Panel, katılım gösteren konuşmacılara plaket takdimiyle sona erdi.