25-05-2023

KOÜ’de Gençleşen Türküler Rüzgarı

Kocaeli Üniversitesi Türk Halk Müziği Korosu, ‘Gençleşen Türküler’ konseri gerçekleştirdi.

Kocaeli Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren ve Şef İsmet Ünsal yönetimindeki Türk Halk Müziği Korosu, ‘Gençleşen Türküler’ adlı geleneksel konserini  düzenledi.

Akademi ve idari personel ile öğrencilerden oluşan Kocaeli Üniversitesi Türk Halk Müziği Topluluğu konseri Kocaeli Üniversitesi Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Zaman zaman yüreklerimize dokunan, zaman zaman ise coşturan konsere, Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Genel Sekreter Doç. Dr. Mustafa Eren, Kızılay Kocaeli Başkanı İbrahim Pay, daire başkanları, müdürler, akademik ve idari personel ile öğrencilerin yoğun ilgi gösterdi. Konserde, yurdumuzun dört bir yöresinden birbirinden değerli türküler seslendirildi.

Konserde, Şef İsmet Ünsal’a çiçek takdimini Genel Sekreter Doç. Dr. Mustafa Eren yaptı.