25-05-2023

KOÜ ile GTOT Teknoloji arasında protokol imzalandı

Sanayi işbirlikleri kapsamında Kocaeli Üniversitesi ve GTOT Teknoloji A.Ş. arasında protokol imzalandı.

Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Elif Büyük Öğüt, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği bölüm başkanı Prof. Dr. Muharrem Yılmaz, GTOT Teknoloji A.Ş. CTO Cüneyt Aytaç ve Genel Müdürü Yağız Akyıldız katılımıyla üniversite-sanayi ve akademik çalışmaları hakkında kapsamlı bir toplantı gerçekleştirildi.

GTOT Teknoloji A.Ş. Genel Müdürü ve üniversitemizin Metalurji ve Malzeme Mühendisi mezunumuz Yağız Akyıldız eklemeli imalat makine üretimi, özel alaşım toz üretimi ile savunma, havacılık, uzay ve medikal sanayii alanında ulusal ve uluslararası proje çalışmaları ile mühendislik fakültesindeki yürüteceğimiz çalışmaları bizimle paylaşırken yakın zamanda yapılacak olan savunma sanayi projelerinde iş ortaklıkları belirlendi.