24-05-2023

Rektörümüz, Gazanfer Bilge MYO'yu ziyaret etti

Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, okul ziyaretleri kapsamında Gazanfer Bilge MYO'yu ziyaret etti.

Ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk'e, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Yıldırım, Prof. Dr. Elif Öğüt ve Genel Sekreter Doç. Dr. Mustafa Eren eşlik etti. Gazanfer Bilge MYO Müdürü Dr. Ögr. Üyesi H. Fatih Yakut, okulun durumu hakkında sunum yaptı. MYO öğretim üyeleriyle toplantıda bir araya gelen Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, meslek yüksekokullarının önemine değindi.

Kocaeli Üniversitesi Meslek Yüksekokullarının endüstriyel kalkınma ve yenilik konularında öncü bir kurum olarak bölge ekonomisine büyük katkı sağladığını ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, "Meslek yüksekokulları, üniversitemizdeki eğitim-öğretim faaliyetlerinin önemli bir parçasıdır. Meslek yüksekokulları, öğrencilerimizin iş dünyasına hazırlanmalarında önemli bir role sahiptir. Sizler, öğrencilerimizin iş hayatındaki başarıları için büyük bir sorumluluk altındasınız." dedi.