Haberler

 Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

24-05-2023

Rektörümüz, Denizcilik Fakültesi'ni ziyaret etti

Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, okul ziyaretleri kapsamında Denizcilik Fakültesi'ni ziyaret etti.

 

Ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk'e, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Yıldırım, Prof. Dr. Elif Öğüt ve Genel Sekreter Doç. Dr. Mustafa Eren eşlik etti.

 

Denizcilik Fakültesi'nin simülasyon laboratuvarını gezen ve simülasyonu kullanan Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, fakültenin bünyesindeki diğer laboratuvarlar ile ilgili de bilgi aldı. Ziyarette fakülte öğretim üyeleriyle bir araya gelinerek bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Soner Esmer fakültenin durumu ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi.

 

Kocaeli Üniversitesi Denizcilik Fakültesi'nin denizcilik sektörünün sorunları ve talepleri doğrultusunda önemli bir role sahip olduğunu ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, 'Fakültemiz, denizcilik sektörünün gereksinimlerini karşılamak üzere eğitim, araştırma ve uygulama faaliyetlerini geliştirerek devam ettirmelidir. Öğrencilerimiz, denizcilik sektörünün farklı alanlarında uzmanlaşarak geleceğin denizcileri ve lider adayları olarak yetişmelidir. Kocaeli Üniversitesi Denizcilik Fakültesi'nin milli duygulara hitap eden bir eğitim anlayışıyla hareket ettiğini görmekten mutluluk duyuyorum. Denizlerimiz, vatanımızın sınırları ve geleceği açısından büyük bir değere sahiptir. Bu bilinçle yetiştirdiğiniz öğrencilerimiz, hem mesleki hem de milli değerlere sahip çıkma konusunda önemli birer örnek olacaklardır.' dedi.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi