23-05-2023

Üniversitemiz, Yükseköğretimde Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma seminerine katıldı

ODTÜ Enformatik Enstitüsü̈ URAP Araştırma Laboratuvarı tarafından çevrim içi olarak düzenlenen toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Elif Öğüt katıldı.

URAP Webinar serisi kapsamında bu ay YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Naci Gündoğan, “Yükseköğretimde Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma” başlıklı bir seminer verdi. Sunumunda, ülkemizdeki üniversitelerimizin istatistiki değerlerini paylaşan Prof. Dr. Naci Gündoğan, Yükseköğretimde Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma projesi kapsamında belirlenen araştırma üniversitelerine ve aralarında üniversitemizin de bulunduğu ‘Öncelikli Alanlarda Uzmanlaşan Üniversiteler’ konularına değindi.