Haberler

 Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

22-05-2023

İngiltere’den Üniversitemize ziyaret

İngiltere Anglia Ruskin Üniversitesinden bir heyet, yürütülen proje kapsamında üniversitemizi ziyaret etti. Üniversitemizde çeşitli birimleri gezen ve konferans verecek olan heyet, Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk’ü de ziyaret etti.

 

Kocaeli Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Biyomedikal Mühendisliği Bölümü Arş. Gör. Çağatay Taşdemirci öncülüğünde, İngiltere Anglia Ruskin Üniversitesinden; Araştırma ve İnavosyon Sorumlusu Prof. Dr. Barbara Pierscionek, Medikal Teknoloji Araştırma Merkezi Direktorü Prof. Dr. Graham Ball ve Medikal Cihaz Teknolojileri Araştırma Birimi Sorumlusu Dr. Stephen Hughe, çeşitli temaslarda bulunmak üzere üniversitemizi ziyaret etti.

 

İngiltere Anglia Ruskin Üniversitesinden gelen heyet ilk olarak Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk’ü ziyaret etti. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yıldırım’ın da hazır bulunduğu ziyarette, iki üniversite arasında yapılabilecek işbirlikleri üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. Oldukça olumlu geçen görüşmeler sonrası ise DETAB ile Araştırma Merkezinde bulunan laboratuvarları gezen heyet, ayrıca Tıp Fakültesi’nde de bir konferans verecek.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi