19-05-2023

Rektörümüz, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı törenine katıldı

Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı törenine katıldı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Kocaeli Valiliği tarafından Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde anma programı düzenlendi.

Vatandaşlarımızın yoğun ilgi gösterdiği program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 19 Mayıs mesajı ile başladı. Törenin açılış konuşmasını Kocaeli Gençlik ve İl Spor Müdürü Gökhan Yavaşer yaptı. Liseler arası yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Ödüllerin takdiminin ardından öğrencilerin hazırladıkları gösteriler izleyenlere sunuldu. Öğrenciler, hazırladıkları gösteriler ile izleyenleri geçmişe doğru bir yolculuğa çıkardı.