Haberler

 Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

17-05-2023

Hemşirelik Haftası Sempozyumu Gerçekleştirildi

Kocaeli Üniversitesi Sağlık Bakım Hizmetleri ve Kalite Müdürlüğü tarafından düzenlenen, KOÜ hastane konferans salonunda "Hemşirelik Haftası Sempozyumu" gerçekleştirildi. Sağlık Bakım Hizmetleri ve Kalite Müdürü Uzm. Gonca İlter'in moderatörlüğünü yaptığı sempozyuma Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yıldırım, Genel Sekreter Doç. Dr. Mustafa Eren, Koü Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. N. Zafer Utkan, Başhekimi Prof. Dr. M. Görkem AKSU, Başhekim Yardımcıları, fakülte hocaları, hastane müdürü, hastane müdür yardımcıları ve sağlık çalışanları katılım gösterdiler.

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan sempozyum, Sağlık Bakım Hizmetleri ve Kalite Müdürü Uzm. Gonca İlter, Başhekim Prof. Dr. M. Görkem AKSU, Dekan Prof. Dr. N. Zafer Utkan ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yıldırım'ın açılış konuşmaları, "Deprem Gönüllüleri" ve " Kahraman Hemşireler" video gösterimleri ile birlikte devam etti.

 

Sempozyum, KOÜ Acil Tıp ABD Öğr. Üyesi Dr. İ. Ulaş Özturan ve KOÜ  YDBYÜ Hemşiresi Uzm. Hemşire Ayşe Metin "Afetlerde Sağlık Hizmetleri Yönetimi", KOÜ Çocuk Onkoloji Hemşiresi  Uzm. Esra Atağ ve KOÜ Eğitim Hemşiresi Uzm. Hemşire Halime Murat "Afet Hemşireliğine Bilimsel Yaklaşım", KOÜ Y.Acil Sorumlu Hemşiresi Hem. Aşkın Demet , KOÜ Kardiyoloji Hemşiresi Uzm. Hem. Zişan Şahin ve KOÜ Psikiyatri Hemşiresi Uzm. Hem. Mehtap Güngör Çağlar "Afet Yönetiminde Travma ve Hemşirelik Yaklaşımları" hakkında bilgilendirme yaptılar ve sempozyum sona erdi.

 

Muhabir: Elif Sıla Duzcu, Zeynep Altuntaş (BHİ)

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi