Haberler

 Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

17-05-2023

“Hemşirelikte Yapay Zeka” Paneli Gerçekleştirildi

Kocaeli Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik bölümü tarafından "Hemşirelikte Yapay Zeka" paneli düzenlendi. Panel, Dr. Öğr. Üyesi Sinem Yalnızoğlu Çaka'nın moderatörlüğünde Kocaeli Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımız ile birlikte başlayan panel, Kocaeli Sağlık Bilimleri Fakülte dekanı Prof. Dr. Ayla Ergin, bölüm başkanı Doç. Dr. Rahime Aydıner ve Türk Hemşireler Derneği'nin Kocaeli İl Temsilcisi Muhsine Es'in sırayla gerçekleştirdiği açılış konuşmalarıyla devam etti.

 

Açılış konuşmaları sonrası İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Florence Nightingale Hemşirelik Fakültesi'nden katılım gösteren Doç. Dr. Gönül Bodur, "Hemşirelik ve Yapay Zeka Kullanımı" ile ilgili soruları cevapladı. Ege Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi'nden Arş. Gör. Gözde Özsezer ise "Hemşirelik Bakımı ve yönetiminde Yapay Zeka kullanımı" hakkındaki soruları cevaplarken, Kocaeli Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi'nden Dr. Öğr. Üyesi Sinem Yalnızoğlu Çaka ise "Diyabetli Hastaların Bakımında Yapay Zeka Uygulamaları" ile ilgili bilgilendirmeler yaptı.

 

Panel sonunda ise Aynur Fiş, Belgin Babadağı, Banu Anker ve Ayşegül Şener Kahraman'ın müzik dinletileri gerçekleştirildi ve panel sona erdi.

 

Muhabir: Elif Sıla Duzcu, Zeynep Altuntaş (BHİ)

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi