15-05-2023

Rektörümüz, Teknoloji Fakültesi’ni ziyaret etti

Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, okul ziyaretleri kapsamında Teknoloji Fakültesi’ni ziyaret etti.

Ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk'e, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Yıldırım, Prof. Dr. Elif Öğüt ve Genel Sekreter Doç. Dr. Mustafa Eren eşlik etti. Ziyarette Rektör Yardımcısı ve Dekan Prof. Dr. Mehmet Yıldırım, fakültenin güncel durumu hakkında bir sunum gerçekleştirdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk ise, “Kocaeli Üniversitesi'nin Teknoloji Fakültesi, ülkemizde teknoloji alanındaki ihtiyaçları karşılamak, araştırma ve geliştirme faaliyetlerini sürdürmek, üniversitemizin vizyonunu gerçekleştirmek açısından son derece önemlidir. Motor Teknolojileri alanında uzmanlaşan üniversite olarak seçilmemizde fakültemizin ve Otomotiv Mühendisliği bölümümüzün katkıları oldukça büyüktür. Buradan bir kez daha kendilerini tebrik ediyor, araştırma üniversitesi olma yolunda bizlere sundukları destek için teşekkür ediyorum. Fakültemizde görev yapan tüm öğretim üyelerimizin üstün gayretleri ve başarıları, üniversitemizdeki öğrencilerin donanımlı, yenilikçi ve vizyon sahibi bir eğitim almasını sağlayacaktır. Üniversitemiz, sizlerin çalışmalarını desteklemek ve teşvik etmek için gerekli tüm imkanları sağlayacaktır. Sizlerden de, üniversitemize ve ülkemize katkı sağlamak için çalışmalarınızı daha da ileriye taşımanızı, disiplinli ve özverili çalışmalarınızla üstün başarılar elde etmenizi bekliyoruz.” dedi.