Haberler

 Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

02-05-2023

Devlet Konservatuvarı Oda Orkestrası Konseri

Kocaeli Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Oda Orkestrası, Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi'nde konser verdi.

Konsere; Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Kocaeli Baro Başkanı Av. Mehmet Gül, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ercüment Çiftçi ile Prof. Dr . Mehmet Yıldırım, Devlet Konservatuvarı Müdürü Prof. Dr. Enver Mete Aslan, dekanlar, müdürler, akademisyenler, öğrenciler ve sanatseverler katıldı.

 

Doç. Dr. Revnak Yengi’nin şefliğini üstlendiği ve Kocaeli Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğrencilerinden oluşan DK Oda Orkestrasında; Kemanda Pınar Şahlan, Selim Cahit Öztürk, Yağmur Çınar, Kaya Hasırcıoğlu, Enes Berk El, Zeynep Eda Kaçar ve Elif Kosa, Viyolada Kamilya Abaidulaeva, Talia Ashat Gencal, Levent Ege Çakmak ve İrem Baran, Çelloda Ecem Su Yılmaz, Yağmur Yapıcıoğlu, Özüm Bade Sayan ve Eda Aslan, Flütte Busenur Elma, Selin Sude Yurt, Cansu Deniz Yolcu ve Ceylin Ceylan, Klarnette Sıla Samur, Feyza Yürümez ve Defne Mecidiye yer aldı.

 

Beethoven, Ravel, Brahms, Schostakovich, Dvorak, Marcello, Alessio ve Piazzolla gibi ünlü bestecilerin eserlerini sanatseverlerle buluşturan DK Oda Orkestrasının konseri büyük beğeni topladı. Konser sonunda Şef Doç. Dr. Revnak Yengi’ye çiçek takdim eden Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, 'Bugün burada pırıl pırıl gençleri dinledik. Hepsiyle gurur duydum. Üniversitemizi bugünlere getiren tüm hocalarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Bir kez daha alkışlıyorum.' dedi.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi