15-05-2023

Rektörümüz, Kartepe Turizm MYO’yu ziyaret etti

Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, okul ziyaretleri kapsamında Kartepe Turizm MYO'yu ziyaret etti.

Ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk'e, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Yıldırım, Prof. Dr. Elif Öğüt, Genel Sekreter Doç. Dr. Mustafa Eren ve Rektör Danışmanı Prof. Dr. Levent Atalı eşlik etti. Ziyarette Kartepe Turizm MYO Müdürü Doç. Dr. Bilsen Bilgili, okulun güncel durumu hakkında bir sunum gerçekleştirdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk ise, “Üniversitemizin turizm sektöründeki etkisini arttırmak ve Türkiye'nin turizm potansiyelini maksimum seviyede kullanmak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Türkiye geçtiğimiz turizm sezonunda dünyada üçüncü sıraya yükselerek tarihinin en başarılı sezonlarından birini yaşadı. Kartepe Turizm Meslek Yüksekokulu olarak sizler de bu başarının önemli bir parçasısınız. hepinizin üstün gayreti ve çalışmalarıyla Kartepe Turizm Meslek Yüksekokulu önemli bir konuma sahip olmuştur. Başarılı öğrenciler yetiştirerek, sektöre katkıda bulunarak ülkemizin turizm sektöründeki yükselişine katkı sağlayacağınızı ve Kocaeli Üniversitesi'nin gücüne güç katacağınızı biliyorum.” dedi.