12-05-2023

TEYDEB Programları Tanıtım Semineri Gerçekleştirildi

Kocaeli Üniversitesi Teknopark ve TÜBİTAK tarafından, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü'nün destekleriyle TEYDEB Programları Tanıtım Semineri düzenlendi.

Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen seminere, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Elif Öğüt, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İlhan Aydın, Genel Sekreter Doç. Dr. Mustafa Eren, Teknopark Genel Müdürü Prof. Dr. Oğuzhan Urhan, TEYDEB yöneticileri ve akademisyenler katılım sağladı.

Seminer, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Elif Öğüt'ün açılış konuşmasıyla başladı. Ardından konuşmacı olarak katılan, TEYDEB Başkan Yardımcısı Dr. Hasan Selçuk Selek TEYDEB programları hakkında katılımcıları bilgilendirdi. seminer soru cevap ile sona erdi.