12-05-2023

UniqueTech Group yöneticilerinden işbirliği ziyareti

UniqueTech Group Yöneticisi Osman Kırlı ve yardımcısı Ruhan Temeltaş Ford Otosan İhsaniye Otomotiv Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret ettiler.

Görüşmede; Endüstriyel Robotik Programcısı ve CNC Programcısı  istihdamı ile bu alanlarda İME+Staj uygulamalarına öğrenci kabulü konuları görüşüldü. Buluşmada, Meslek Yüksekokullar Koordinatörü ve Ford Otosan İhsaniye Otomotiv MYO Müdürü Doç.Dr. Abdulkadir Cengiz ve FOMEAkademi Yöneticisi Hüseyin Yakup Temur, ile Dr. Öğr. Üyesi Rıza Emre Ergün ve Uzun Çiftlik Nuh Çimento MYO Öğretim Üyesi Doç. Dr. Murat Ayaz da hazır bulundu.

Endüstriyel Robot ve CNC programlama eğitim alanlarının da gezildiği görüşmede ayrıca, firma faaliyetleri doğrultusunda, Makine imalat, Kaynak ve Alternatif Enerji sistemleri konularında destek almak üzere Nuh Çimento MYO ilgili programları ile de işbirliği yapılması kararlaştırıldı.