12-05-2023

KOÜ, Kadınların Kooperatifler Yoluyla Güçlendirilmesi Projesi’ne katıldı

Kocaeli Üniversitesi Ziraat Fakültesi öğretim üyeleri Prof. Dr. Rezzan Kasım, Doç. Dr. Mesude Ünal ve Dr. Öğr. Üyesi Gülsüm Ebru Özer Uyar ile İşletme Fakültesi öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Duygu Fırat“Kadınların Kooperatifler Yoluyla Güçlendirilmesi Projesi”ne katılım sağladı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Kadının Statüsü Genel Müdürlüğü'nün faydalanıcı, Tarım ve Orman Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığı'nın eş faydalanıcı olarak yer aldığı ve Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilen "Kadınların Kooperatifler Yoluyla Güçlendirilmesi Projesi" kapsamında gerçekleştirilen Yerel Paydaş Toplantısına Ziraat Fakültesi öğretim üyelerinden Prof. Dr. Rezzan Kasım, Doç. Dr. Mesude Ünal ve Dr. Öğr. Üyesi Gülsüm Ebru Özer Uyar ile İşletme Fakültesi öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Duygu Fırat moderatör olarak katılmıştır.