Haberler

 Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

11-05-2023

Rektörümüz, Hereke'deki okullarımızı ziyaret etti

Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, okul ziyaretleri kapsamında Hereke Ömer İsmet Uzunyol MYO ile Hereke Asım Kocabıyık MYO'yu ziyaret etti.

 

Ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk'e, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Yıldırım, Prof. Dr. Elif Öğüt ve Genel Sekreter Doç. Dr. Mustafa Eren, Hereke Ömer İsmet Uzunyol MYO Müdürü Doç. Dr. Gönül Konakay ve Hereke Asım Kocabıyık MYO Müdürü Doç. Dr. Arzu Morkoyunlu eşlik etti. Ziyarette, MYO Müdürlerinden okulların güncel durumları hakkında bilgi alan ve öğretim üyeleri ile bir araya gelen Rektörümüz, meslek yüksekokullarının önemine değindi.

 

Meslek yüksekokullarının öneminin her geçen gün arttığına dikkat çeken Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, 'Meslek yüksekokulları, iş dünyasının ihtiyaçlarına cevap verebilecek nitelikli insan kaynağı yetiştirmek için son derece önemlidir. Bu nedenle, meslek yüksekokullarımızın vizyonunu ve misyonunu doğru bir şekilde belirlemek ve eğitim kalitesini sürekli olarak artırmak bizim en önemli görevlerimizden biridir. Meslek yüksekokullarında verilen eğitimler, öğrencilerimizin istihdam edilebilirliklerini arttırarak iş dünyasına daha iyi hazırlanmalarına yardımcı olur. Kocaeli Üniversitesi Meslek Yüksekokulları, endüstriyel kalkınma ve yenilik konularında öncü bir kurum olarak bölge ekonomisine büyük katkı sağlamaktadır.' dedi.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi