11-05-2023

“Engel Kavramı, Engelli Bireylerle İletişim Nasıl Olmalı” Eğitimi Verildi

Kocaeli Üniversitesi Engelliler Araştırma ve Uygulama Birimi tarafından, Prof. Dr. Elif Karagün’ün moderatörlüğünde, Personel Daire Başkanlığı destekleri ve Eğitimde Görme Engelliler Derneği’nin katkılarıyla, güvenlik personellerine “Engel Kavramı, Engelli Bireylerle İletişim Nasıl Olmalı” başlıklı çevrim içi eğitim düzenlendi.

Çevrim içi eğitim, İstanbul Üniversitesi Engelliler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü Engelli Öğrenci Birimi Koordinatör Yardımcısı Ilgın Aydınoğlu ile İzmir Buca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı Vali Rahmi Bey İlkokulu’nda rehber öğretmen olarak çalışan Psikolojik Danışman Şeyma Büyükurvay Şatay tarafından verildi.

Eğitim, Personel Daire Başkanlığı Hizmetiçi Eğitim Şube Müdürünün, Prof. Dr. Elif Karagün, Psikolojik Danışman Şeyma Büyükurvay Şatay, Ilgın Aydınoğlu ve son olarak katılımcılara teşekkürünü iletmesiyle birlikte sona erdi.