Haberler

 Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

09-05-2023

KOÜ Senatosu, TEKNOPARK'ta toplandı

Kocaeli Üniversitesi Senato Toplantısı, bu ay TEKNOPARK'ta gerçekleştirildi. Toplantı öncesi ise Uzmanlaşan Üniversiteler arasına seçilmemiz vesilesiyle pasta kesilirken, Otomotiv Mühendisliği öğretim üyelerine teşekkür belgesi verildi.

 

Kocaeli Üniversitesi Senato ve Yönetim Kurulu toplantıları olağan gündem ile KOÜ TEKNOPARK’ta toplandı. Senato toplantısı öncesi; Yükseköğretim Kurulu tarafından başlatılan “Öncelikli Alanlarda Uzmanlaşan Üniversiteler Projesi” kapsamında “Motor Teknolojileri” alanında Uzmanlaşan Üniversite olarak seçilmemize vesile olan Teknoloji Fakültesi Otomotiv Mühendisliği öğretim üyelerine teşekkür belgesi verildi. Teşekkür belgelerini Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk takdim etti. Kocaeli Üniversitesi’nin araştırma üniversitesi olma yolunda önemli bir adım olduğuna dikkat çeken Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, daha çok çalışmamız gerektiğine vurgu yaptı. Toplantıda ayrıca YÖK tarafından üniversitemize verilen ‘Uzmanlaşan Üniversite’ belgesinin tasvirinin yer aldığı pasta birlikte kesildi.

 

Teşekkür belgesi alan öğretim üyelerimiz; Prof. Dr. Mehmet Uçar, Prof. Dr. Mustafa Çanakcı, Prof. Dr. Murat Hoşöz, Prof. Dr. A. Necati Özsezen, Prof. Dr. Ali Çınar, Doç. Dr. Ali Türkcan, Doç. Dr. Abdulkadir Cengiz, Doç. Dr. Ertan Alptekin, Doç. Dr. Hakan Köylü, Dr. Öğr. Üyesi Dilek Özlem Esen, Arş. Gör. Mustafa Deniz Altınkurt, Arş. Gör. Harun Yıldırım, Arş. Gör. Ersin Tural, Arş. Gör. Volkan Aygül, Arş. Gör. Uğur Özel ve Arş. Gör. Elif Kılınç

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi