09-05-2023

Esat Güven, Kimya sektörünü öğrencilere anlattı

Petroyağ Group'ta Operasyon Direktörü ve İcra Kurulu üyesi Esat Güven’in katılımı ile Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü Kariyer Planlama ders danışmanı Doç Dr. Seda Karayünlü Bozbaş moderatörlüğünde çevrim içi seminer gerçekleştirildi.

Esat Güven, dersi alan öğrencilere mesleki konularda bilgi paylaştı. Kendisi, staj yapmanın ve kişinin kendi yetkinliklerini geliştirmenin önemine vurgu yaptı. Petro yağ firmasının projeleri ve Ar-Ge çalışmalarından bahsetti, öğrencilerin kendisini ziyaret edebileceklerini ve teknik geziler düzenleyebileceklerini belirtti. Esat Güven'in deneyimleri, Kimya öğrencileri için ilham verici bir örnek teşkil etmektedir. Kendisi, başarılı bir kariyer yapmak için çalışmanın ve kendini sürekli geliştirmenin önemini öğrencilere aktardı.