Haberler

 Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

09-05-2023

“Anestezi Teknikerliği’nde Mezuniyet Sonrası” Paneli

Kocaeli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Anestezi programı 1. ve 2. sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan “Anestezi Teknikerliği’nde Mezuniyet Sonrası” paneli gerçekleştirildi.

 

Panele; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Elif Öğüt ile Prof. Dr. Mehmet Yıldırım, Kocaeli Üniversite Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Maksut Görkem Aksu, Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Arife Dilek İçli, Kocaeli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyeleri, akademisyenler, anestezi teknikerleri ve öğrenciler katıldı.

 

Öğrencilerin meslek hayatlarına yön vermesi ve kariyer planlamalarına ışık tutması amacıyla akademisyenler, mesleki dernek yetkilileri ve sahada deneyimi olan; Anestezi Teknisyen ve Teknikerleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Samime Durmaz, Öğretim Görevlileri Serdal Sökmen ve Ahmet Emre Azaklı, Anestezi Teknikerleri Elif Begüm Çakmak, Naciye Umay Keskin ve İbrahim Mert Sarı konuşmacı olarak katılıp kariyer hayatları boyunca edindikleri engin bilgileri ve tecrübeleri öğrencilere aktardılar.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi