02-05-2023

Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünde “Bir Akdeniz Öyküsü: Zeytin & Zeytinyağı” adlı söyleşi gerçekleştirildi

Kocaeli Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü tarafından düzenlenen "Bir Akdeniz Öyküsü: Zeytin & Zeytinyağı" adlı söyleşi 27 Nisan’da çevrim içi olarak gerçekleştirildi.

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Araştırma Görevlisi Yaşar Mert Demiral’ın moderatörlüğünde gerçekleşen söyleşide, Antalya Belek Üniversitesi Öğretim Görevlisi Ali İhsan Uygun, zeytin ve zeytinyağı hakkındaki bilgi ve tecrübelerini aktardı. Zeytin ve zeytinyağının tarihsel, coğrafi ve kültürel yönlerinin konuşulduğu söyleşi, öğretim üyeleri ve öğrencilerin soru-cevap bölümü ile sona erdi.