08-05-2023

KOÜ Öğretim Üyesi, Çocuk ve Sanatçı Buluşması adlı çalıştaya iki eseri ile katıldı

Kocaeli Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nilgün Şener, 23 Nisan kapsamında Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde düzenlenen uluslararası açılış sergisine ve “Çocuk ve Sanatçı Buluşması” temalı çalıştaya katıldı.

Kocaeli Üniversitesi Değirmendere Ali Özbay MYO. El Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Nilgün Şener, Kandıra ilçesinde bulunan Namazgah Kültür Merkezi’nde, Müberra Bülbül’ün küratörlüğünde 64 farklı ülkelerden katılan sanatçıların eserlerinin yer aldığı açılış sergisine iki çalışma ile katıldı.

Ayrıca 24-28 Nisan arasında da yine aynı kültür merkezinde Almanya, Polonya, Güney Kore, İspanya, Hindistan gibi ülkelerden gelen sanatçılar ile çalıştayda yer aldı. Çalıştay eserleri ile beraber yine farklı il ve ülkelerden gönderilen eserlerin bulunduğu kapanış sergisi ile Kandıra da sanat rüzgârı esti.