Hızlı Erişim
Haberler
Kocaeli Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü tarafından düzenlenen "Mutfakta Gıda Güvenliği ve Sürdürülebilir Çözümler" adlı söyleşi 2 Mayıs’ta çevrim içi olarak gerçekleştirildi.
Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Dilek Dülger Altıner’in moderatörlüğünde gerçekleşen söyleşide, Gıda Mühendisi, Baş Denetçi Gaye Göncü, gıda güvenliği, yiyecek- içecek ve konaklama işletmeleri denetimleri hakkındaki bilgi ve tecrübelerini aktardı.
Söyleşi, öğretim üyeleri ve öğrencilerin soru-cevap bölümü ile sona erdi.
İLETİŞİM/ADRES
+90 (262) 303 10 43
+90 (262) 303 10 43
kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr
Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi
Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi
41001, İzmit/KOCAELi