03-03-2023

Deprem Psikolojisi: Travma ve Krize Müdahale Yol Haritası

Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü tarafından personele yönelik “Deprem Psikolojisi: Travma ve Krize Müdahale Yol Haritası” başlıklı etkinlik düzenlendi. Etkinlikte Uzman Klinik Psikolog Başak Çakmak konuşmacı olarak yer aldı.

Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde gerçekleştirilen etkinliğe İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nigar Pösteki yanı sıra çok sayıda akademik ve idari personel katıldı. Etkinlik kapsamında Uzman Klinik Psikolog Başak Çakmak, deprem sonrasında psikolojiyi iyi tutabilme yolları hakkında bilgilendirmede bulunurken, akut travma dönemindeki öğrencilere nasıl yaklaşılması gerektiğine yönelik bilgi verdi.

İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nigar Pösteki’nin Uzman Klinik Psikolog Başak Çakmak’a teşekkür belgesi takdim ettiği etkinlik, soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.