27-03-2023

KOÜ ile KTO arasında deprem toplantısı

Kocaeli Üniversitesi ile Körfez Ticaret Odası arasında deprem üzerine toplantı yapıldı.

Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr Mücahit Opan, Jeofizik Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Fadime Sertçelik, Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ömer Faruk Çelik ve Genel Sekreter Doç. Dr. Mustafa Eren'den oluşan üniversitemiz heyeti, Körfez Ticaret Odası'nı ziyaret etti. Ziyaret kapsamında Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri ile deprem üzerine bir toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıda; Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası yapılması gerekenler, bölgemizdeki etkileri ve yansımaları konusunda bir panel düzenlenmesi, Körfez Ticaret Odası paydaşlarına deprem üzerine eğitimler verilmesi ve bu kapsamda bir protokol düzenlenmesi hususunda görüşmeler gerçekleştirildi.